Sporla tanıştılar

Orhangazi Yaz Spor Okulları’nda eğitim gören 2 bin 250 öğrenciye sertifikaları dağıtıldı.

Sporla tanıştılar

Nevzat Okumuş

Orhangazi Belediyesi ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü’nün birlikte düzenlediği Yaz Spor Okulları sertifika töreni ile sezonu kapadı. M. Turgut Ünlü Açıkhava Tiyatrosu’ndaki sertifika dağıtım töreninde konuşan Orhangazi Kaymakamı Dr. Yalçın Yılmaz, yaz spor okullarının çocukların gelişimine büyük katkı sağladığını belirterek, “Emeği geçen herkesi kutluyorum’ dedi.

MUTLULUK VERİCİ

Belediye Başkanı Neşet Çağlayan da, göreve geldikleri günden bu yana her yıl binlerce minik çocuğa spor yaptırma imkanı sağladıklarını belirterek, “Bu yıl da 2 bin 250 öğrencimize yaz spor okulunda 15 branşta eğitim verdik. Çocuklarımızın kötü alışkanlıklardan ve kötü ortamlardan uzak durmaları, spor yapma imkanı sağlamaları için oluşturduğumuz yaz spor okullarına her yıl 2 binin üzerinde öğrencinin katılması da bizlerin ayrı bir mutluluğu” diye konuştu.

VELİLERE TEŞEKKÜR

Çağlayan, öğrenci velilerine de teşekkür ederek, “Sizler de bu güzel organizasyona katkı sunarak hem çocuklarınızın spor yapmasına hem de kötü alışkanlıklardan uzak kalmasına vesile oluyorsunuz” dedi. Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Mesut Köse, yaz spor okullarına destek olan Kaymakam Dr.Yalçın Yılmaz ve Belediye Başkanı Neşet Çağlayan’a teşekkür etti. 

Orhangazi Yaz Spor Okulları kapanış törenine Kaymakam Dr.Yalçın Yılmaz, Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, Garnizon Komutanı Per. Üsteğmen Furkan Karaca, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Mesut Köse, belediye başkan yardımcıları ve meclis üyelerinin yanı sıra, yaz spor okullarında eğitim gören öğrencilerin velileri katıldı.

Yaz spor okulu kapsamında açılan jimnastik kursuna katılan minik öğrenciler ile Halkoyunları kursları’na katılan miniklerin gösterilerinin sahnelendiği program, protokol üyelerinin öğrencilerin sertifikalarını vermesiyle sonlandı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X