Sportown’da yüzme şenliği

Özlüce’de 6 dönem yapılacak yüzme kursları hafta içi 4 gün olacak. Egemen Gençlik ve Spor Kulübü’nde 300 minik sporcu 10 antrenör eşliğinde yüzmeyi öğreniyorlar.

Sportown’da yüzme şenliği

Egemen Gençlik ve Spor Kulübü tarafından Sportown Tesisleri’nde düzenlenecek Yaz Yüzme Okulu başladı. Özlüce’de bulunan tesiste 6 dönem yapılacak yüzme kursları hafta içi 4 gün olacak. 2 dönem de hafta sonu yapılacak. Deneyimli antrenörler tarafından gerçekleştirilecek yaz yüzme okulundaki minik sporculara kurs bitiminde sertifika verilecek. Ayrıca yetenekli sporcular kulübün altyapısına dahil edilecek.

2. dönem kayıtları başladı

Egemen Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Levent Acar hedeflerinin minik öğrencilere yüzmeyi öğretmek olduğunu belirterek, ‘Yaz döneminde 300 minik sporcunun 10 antrenör eşliğinde yüzmeyi öğrenmesini sağlıyoruz. Burada yetenekli, gelecek vadeden sporcuları altyapımıza alacağız. Gelecekte sağlıklı ve iyi birer sporcu olmaları için her türlü eğitimi veriyoruz. 2. dönem kayıtları başladı. 2. dönemimiz 4 Temmuz’da start alacak’ diye konuştu. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X