SsangYong fiyatları artırmadı

Şahsuvaroğlu, Türkiye distribütörlüğünü yürüttüğü Güney Koreli SsangYong’ta kurlardaki artışa rağmen fiyatlarda bir artışa gitmediğini bildirdi.

SsangYong fiyatları artırmadı

Şirketten yapılan açıklamada, SsangYong’ın Korando Sports modelinde fiyatları yüzde 6 düşürerek rekabet konusunda ne kadar agresif olduğunu gösterdiği de belirterek, ”Ayrıca SsangYong, pick-up sahibi olmak isteyen çiftçilerimize de hasat zamanına özel, çiftçi geliri ve ÇKS belgelerini göstermeleri halinde, Özel Hasat Vadeli kredi imkanı sunuyor. Çiftçilerimiz, bu krediden dört sene boyunca yılda bir ödemeli olarak faydalanma imkanına sahip oluyor” denildi.

4 BİN TL TAKAS DESTEĞİ

Açıklamada, ‘güvenliği maksimum standartlarda müşterilerine sunduğu ifade edilen Korando Sports’un ESP (Elektronik Denge Programı) kapsamında  geliştirilen paket güvenlik sistemiyle dikkat çektiği vurgulandı. Aracın, otomobil konforunda üretildiğinin altı çizilen açıklamada, ”Geniş kapsamlı ve pick-up standartlarını aşan güvenlik donanımlarıyla kullanım anında farkını hemen hissettiriyor. SsangYong, pick-up sahibi olmak isteyen müşterilerine eylül ayı boyunca 4.000 TL takas desteği veya arka kabin kapağı hediye ediyor” ifadesi de yer aldı

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X