Stadyuma Başkan garantisi

Altepe, Büyükşehir Stadyumu’nda çimlerin, suni güneş sistemiyle uygun şekilde bakımlarının yapıldığını ve stadyumun yeni sezon için hazırlandığını söyledi.

Stadyuma Başkan garantisi

Belediye Başkanı Recep Altepe, yeni sezona hazırlanan ‘Büyükşehir Stadyumu’nda incelemelerde bulundu. Stadyumda müsabakaların yapıldığı zeminin önemine değinen Başkan Altepe, ‘Zeminin en güzel şekilde olması için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Drenaj ve tüm altyapı sistemlerimiz en kaliteli şekilde yapıldı. Ancak tüm tribünlerinin üzeri kapalı olan stadyumumuzda biraz, güneşle ilgili sıkıntımız var. Özellikle güney taraftaki kale arkası güneşi pek alamıyor. Bu yüzden burada güneşin etkisini verecek ve çimlerin beslenmesini sağlayacak suni güneşleme sistemi cihazlarıyla çimlerin bakımını yapıyoruz” diye konuştu.

KALİTELİ OLUYOR

Başkan Altepe, uygulamanın güneş etkisi oluşturup toprağı ısıttığını ifade ederek,’Bu sistem otomatik sensörleriyle toprağın sıcaklığını ölçüyor ve belli dereceye gelinceye kadar zemini ısıtıyor. Burada güneş ışığını suni olarak çimlere veriyoruz ve çimler beslenmiş oluyor. Bu sayede çimlerde istediğimiz kalite ve güç sağlanmış oluyor’ şeklinde konuştu. Başkan Altepe, Bursa ve Bursaspor için de yeni sezonun en güzel ve başarılı şekilde geçmesi temennisinde bulundu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X