Stadyuma renk geldi

Büyükşehir Belediye Stadyumu grafiti sanatçıları tarafından resimlerle süsleniyor.. ABK Grubu üyeleri Erdoğan Günaz, Ender Zorlu ve Abdullah Yardımcıoğlu isimli 3 genç, Bursa ve Bursaspor temalı resimlerle duvarları rengarenk boyuyor.

Stadyuma renk geldi

Bursa Büyükşehir Belediye Stadyumu koridorları grafiti sanatçıları tarafından Bursa ve Bursaspor’un simgeleriyle süsleniyor. 3 genç takım otobüsünün geçtiği güzergahları ve soyunma odası koridorlarını sprey ve boyalarla mükemmel hale getirdiler. Bursa’da yaşayan ABK Grubu üyeleri Erdoğan Günaz, Ender Zorlu ve Abdullah Yardımcıoğlu isimli 3 genç, resimlerle duvarları rengarenk boyuyor. 

Davet ettiler geldik

Bu işe gönül verdiklerine ifade eden Erdoğan Günaz, şunları söyledi: ‘Kurum ve özel yerlere ücretli grafiti yaparak geçimimizi sağlıyoruz, ama Bursa sokakları güzelleşsin diye duvarları ücretsiz boyuyoruz. Yaptığımız iş sokak sanatı. Bursaspor Kulübü yetkilileri bizleri davet ettiler ve alan gösterdiler. Bizde aramızda beyin fırtınası yaptık. Bursa ve Bursaspor ile ilgili figürler belirledik.’

Biz Bursasporluyuz

‘Yaklaşık 10 gündür Büyükşehir Belediye Stadyumu’ndayız. Duvarlara farklı farklı 15 tane çizip boya yaptık. 3 tane daha yapacağız. Bunlar rakip takımın çıkış koridoru ve takımların çıkış tüneli olacak. Ondan sonra işimiz bitiyor. Kötü görünen duvarları güzel hale getiriyoruz. Bizler Bursaspor taraftarıyız. Yaptığımız işten keyif alıyoruz. Yeni stadyumumuza yakıştığını düşünüyorum. Umarım görenler beğenir.’ 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X