Stadyumda neden boşluklar var?

Fransız çalıştırıcı, ‘Galatasaray maçında hayalim stadın tamamen dolu olması. Halen belli yerler boş. Nedenini çözebilmiş değilim. Zor anlarda yardımlarına ihtiyacımız var. Biz taraftarıyla farklı bir takımız’ dedi.

Stadyumda neden boşluklar var?

Süper Lig’de çıktığı 5 maçta 9 puan toplayan Bursaspor’da, Teknik Direktör Paul Le Guen, kulübün resmi televizyonunda önemli açıklamalar yaptı. 

Lige yaptıkları başlangıçtan mutlu olduğunu belirten Le Guen, ‘Mütevazi kalmaya devam etmeliyiz. Başkan ve yönetim kurulu üyeleri transferler konusunda çok önemli bir mesafe kat ettirdiler kulübe. Doğru yolda olduğumuzu görmek mutluluk verici. Geliştirmek istediğim oyun tarzı ofansif. Atak tarafında iyi oyunculara sahibiz. Pas oyununu oturtmaya çalışıyoruz. Oyunun defansif tarafında devamlılık kazanmak zorundayız. Malatyaspor’a karşı vermemiz gerekenden daha fazla pozisyon verdik’ dedi.

SADECE 5 MAÇ OYNADIK

Sezon başında Başkan Ali Ay ile yaptıkları görüşmede önceliklerinin defans olması gerektiğini belirttiğini ifade eden Le Guen, ‘Defansif kurgunun yenilenmesi öncelik arz etmişti. Atak tarafıyla ilgili de değişiklikler yaptık. Transferlerimizde önceliklerimizi belirlerken alacağımız oyuncuların ilk 11’de olmasını hesaba kattık. Yaptığımız transferlere baktığımızda hepsinin oynadığını görüyoruz. Yusuf Erdoğan da ilk 11’e çok yakın bir isim. Geçen sezon çok iyi bir başlangıç yapmış Bursaspor vardı. Ligin ikinci yarısında işler karmaşık hale geldi. Şimdilik sadece 5 maç oynadık. Galatasaray maçına mütevazi bir şekilde hazırlanmalıyız’ diye konuştu.

TARAFTARA İHTİYACIMIZ VAR

Devamlılık ortaya koymaları gerektiğin altını çizen Fransız teknik adam, ‘Oyuncularımız her antrenman boyunca devamlılık ortaya koymaya çalışmalılar. Sahada da bunun ödülünü alacağız. Taraftarımızın desteğine çok ihtiyacımız olacak. Taraftarımızın inanmasını istiyorum. Galatasaray maçında hayalim stadın tamamen dolu olması. Halen belli yerlerde boşluklar var. O boşluklar neden var çözebilmiş değilim. Zor anlarda yardımlarına ihtiyacımız var. Çocuklarım maça gelecekler. Ben onlara inanılmaz bir atmosfer olduğunu söyledim. Hayatlarında görmedikleri, dünyanın en iyi atmosferlerinden biri olduğunu belirttim. Umarım bunu yaşayabilirler.’ diye konuştu.

Bilal 11 oyuncusu değil

Bilal Kısa’nın performansını da değerlendiren Paul Le Guen, ‘Bilal ilk 11 oyuncusu değil. Orta saha bölgemizde ağır bir rekabet var. Ben de hakemlik yapmaya çalışıyorum. Bilal çok tecrübeli bir oyuncu. Eğer 11’de olmak istiyorsa performansıyla daha çok hak ettiğini göstermesi lazım.’ dedi. 

Fransa’da Bursaspor’a ilgi arttı

Fransa’da Bursaspor’a karşı ilginin arttığını ifade eden Le Guen, ‘Yeni bir takım kurma şeklimizden çok mutluyum. Bana güvenin. Son zamanlarda Fransa’da Bursaspor’un takip edilmesi arttı. Ben de bu takibi gerçekleştiren futbolseverlerin yavaş yavaş Bursaspor taraftarı olmasını başarmak istiyorum.’ diye konuştu. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X