Stancu için kritik gün

Rumen futbolcunun Bursaspor forması giyip giymeyeceği bugün belli olacak.

Stancu için kritik gün

Bursaspor yönetimi, 29 yaşındaki tecrübeli forvetin transferi için Ankara’ya gidiyor. Başkan Ali Ay, İlhan Cavcav’ın istediği 750 bin Euro’luk bonservis ücretini indirmeye çalışacak. 

Bursaspor’ın ısrarla kadrosuna katmak için uğraş verdiği Bogdan Stancu’nun transferi bugün netlik kazanacak. Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu’nun  kadrosunda gömek istediği tecrübeli forvet için yeşil beyazlı yönetim bugün Ankara’ya çıkarma yapacak. Gençlerbirliği Başkanı İlhan Cavcav’la biraraya gelecek olan Ali Ay yönetimi istenilen 750 bin Euro’luk bonservis ücreti için  pazarlık yapacak. 

OYUNCUYLA ANLAŞILDI

Daha önce Bogdan Stancu için İlhan Cavcav’la telefon görüşmesi yapan Başkan Ali Ay, bonservis ücreti olarak 500 bin Euro verebileceklerini iletmişti. Bilindiği gibi yeşil beyazlı yönetim geçtiğimiz hafta deneyimli oyuncunun menajeriyle biraraya gelmiş ve prensip anlaşması sağlamıştı. Bursaspor yönetiminin, Gençlerbirliği yetkililerinin daveti üzerine Ankara’ya gitme kararı aldığı da belirtildi. 

CAVCAV’IN SÖZLERİ

Başkan İlhan Cavcav’ın ‘Stancu’yu Bursaspor’a vermemiz söz konusu degil. Zaten net bir girisimde yok satmayı düşünmüyorum’ sözleriyle ise oyuncunun maliyetini düşürmemek adına yaptığı bildirildi. Stancu’yu ucuza kaptırmama gayretinde olan Cavcav’ı ikna etmekte kararlı olan Bursaspor yönetiminin bugün bu transferi olumlu sonuçlandırması bekleniyor. Gençlerbirliği Teknik Direktörü Ümit Özat’ta Stancu’nun takımdan ayrılmasına sıcak bakıyor. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X