Stancu ve Ertuğrul da yok!

Yeşil beyazlı takımda cezalı Sivok ve Jorquera’nın dışında Boban Jovic, Bogdan Stancu ve Ertuğrul Ersoy da bugünkü karşılaşmada forma giyemeyecek.

Stancu ve Ertuğrul da yok!

Bursaspor’da Osmanlıspor maçı öncesi sakat ve cezalı oyuncuların çokluğu can sıkıyor… 

Emre Taşdemir, Serdar Kurtuluş, Bilal Kısa, Furkan Özçal ve Erdem Özgenç’ten haftalardır faydalanamayan yeşil beyazlı takımdaki sakatlık kafilesine Boban Jovic, Bogdan Stancu ve Erturul Ersoy da eklendi… 

Sivok ve Jorquera’nın da cezalı olması nedeniyle kadro kurmakta güçlük çeken Mutlu Topçu, Ankara’ya altyapı takviyeli 19 futbolcu götürdü…

İDMANA ÇIKMADILAR

Jovic, Stancu ve Ertuğrul dün sabahki antrenmana da katılmadı. Teknik Direktör Mutlu Topçu nezaretinde gerçekleşen idman 1 saat sürdü. Isınma koşularıyla başlayan antrenman çabukluk çalışmasıyla devam etti. Daha sonra 5’e 2 pas pres çalışması yapan yeşil beyazlılar son bölümde taktik yaptı. Yeşil beyazlılar, öğle saatlerinde kara yolu ile Ankara’ya giderek kamp yapacağı otele yerleşti. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X