Standard Profil, Btfest’te Düzce Üniversitesi Öğrencileri İle Buluştu

Düzce Üniversitesi’nde gerçekleştirilen Bilişim ve Teknoloji Festivali’ne katılan Standard Profil’i Bilgi Teknolojileri ve Donanım Müdürü Süha Tunca t…

Standard Profil, Btfest’te Düzce Üniversitesi Öğrencileri İle Buluştu

Düzce Üniversitesi’nde gerçekleştirilen Bilişim ve Teknoloji Festivali’ne katılan Standard Profil’i Bilgi Teknolojileri ve Donanım Müdürü Süha Tunca temsil etti. Türkiye’nin globaldeki yerli temsilcisi Standard Profil’in çok uluslu yapısında teknolojik altyapısının önemini belirten Tunca, sunumun ardından öğrencilerle bir araya geldi. Standard Profil, 2012-2013 öğretim yılında kurulan Düzce Üniversitesi Bilişim ve Teknoloji Topluluğu’nun (DÜBİTEK) düzenlediği Bilişim ve Teknoloji Festivali’nde (BTFEST) öğrencilerle buluştu. Şirketlerin bilişim ve teknoloji alanındaki çalışmaları, yenilikleri ve tecrübelerinin Düzce Üniversitesi öğrencileri ile buluştuğu BTFEST’te Standard Profil’den Bilgi Teknolojileri ve Donanım Müdürü Süha Tunca tarafından temsil edildi. Standard Profil’in bugün Türkiye’nin yanı sıra 6 farklı ülkede toplamda 7 bin 400 çalışanı ile global bir aile olduğunu belirten Tunca, bu süreçte bilişim ve teknolojik alt yapının önemini vurguladı: “Otomotiv sektöründe 40 yıla yaklaşan tecrübemizle Düzce’de köklü bir geçmiş ve güçlü bir itibara sahibiz. Sektördeki tecrübemizi globalleşme yolunda iç süreçlerde de kullanarak güçlü, etkin, verimli ve anında erişim imkanı sunan teknolojik alt yapı kurmayı başardık. Kullandığımız ve geliştirdiğimiz çeşitli programlar ile farklı ülkelerle eş zamanlı görüşmeleri kolayca sağlarken, olası bir aksaklığa karşı bilgi işlem merkezimizin sürdürülebilirliğini de sağlama gücüne sahibiz.” Konuşmasının sonunda öğrencilerin sorularını yanıtlayan Tunca, dinamik, yenilikçi ve her gün gelişen Bilgi Teknolojileri ekiplerinde, gençlere çok önem verdiklerini belirtti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X