Star olmak işe yaramıyor

Başarılı oyuncu Özge Özder, büyük bir reyting savaşının yaşandığı dizi sektöründe artık star felsefesine inanmadığını söylüyor.

Star olmak işe yaramıyor

Ünal Özbay

‘Kehribar’ dizisiyle ekranlara dönün Özge Özder, Olay Çekirge’ye konuştu. Reyting savaşının arttığı dizi sektöründe yapımcıların ‘star’ oyunculara güvenmesine anlam veremeyen Özder, ‘Ben star felsefesine inanmam. Elbette sevilen oyuncuların yaptığı işler merak edilip izleniyor. Ama son kararı seyirci veriyor ve diziyi beğenmezse kanalı değiştiriyor. Bazen de tanımamış oyuncuların dizileri ilgi görüyor’ dedi. 

REYTİNG BİR KRİTER DEĞİL

Türkiye’deki reyting sistemini çözemediğini belirten Özge Özder, zaman zaman çok beğenip ve kaliteli bulduğu dizilerin de kısa sürede yayından kalktığını söyledi. Kendisini bu anlamda şanslı bulan Özder, ‘2004 yılından beri dizilerde rol alıyorum ve oynadığım hiç bir iş reyting yüzünden yayından kalkmadı. Bu anlamda piyasada benim için ‘ayağı uğurludur’ derler’ diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X