Star TV iddialı yapımın fişini çekti mi? Yayın akışında neden yok?

Star TV ekranlarında yeni yayınlanmaya başlayan Çocuk dizisi hakkında yeni gelişmeler yaşanıyor.

Star TV iddialı yapımın fişini çekti mi? Yayın akışında neden yok?

Star TV ekranlarında yakın bir tarihte yayınlanmaya başlayan Çocuk dizisi hakkında yeni haberler geliyor.

Kötü haberlerin ard arda gelmeye başladığı bugünlerde Çocuk dizisinin teknik ekibi de ne yapacaklarını bilemez durumdalar. 1441 Yapım tarafından ortaya konan Çocuk dizisi teknik ekibinin Star TV yönetiminden biraz daha zaman istedikleri ve dizinin yayınlanmasına bir süre daha müsaade edilmesini talep ettikleri öğrenildi.

Bu talep sonrasında Star TV diziye ikinci bir şans verdi ve dizinin yayınlanma gününü değiştirdi.

Çocuk 28 Ekim Neden Yayınlanmayacak?

28 Ekim pazartesi günü 7. Bölümü ile ekranlarda olması beklenen Çocuk dizisinin yaşanan son gelişmeler ardından yayın günü değiştirildi.

Bundan sonra Salı akşamları yayınlanacak olan Çocuk dizisi şansını bir de Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz ve Kadın dizilerinin rakibi olarak deneyecek.

Bu bağlamda Çocuk dizisinin 7. Bölümü 29 Ekim Salı günü izleyicileri ile buluşacak.

Çocuk Dizisi Final Yapacak mı?

Son hamlelerini yaparak kötü sondan kaçmaya çalışan Çocuk dizisi reyting sıralamasında üst sıralara tırmanmayı istiyor. Son olarak yayın günü değişen Çocuk dizisi için Star TV yönetimi biraz süre daha tanımış durumda. İlk etapta 10 bölümlük sözleşme imzalamış olabilecekleri düşünülen Çocuk dizisi ile Star TV’nin reyting skorlarının bu şekilde devam etmesi durumunda dizinin 3 bölüm sonra 10. Bölümünde final yapabileceği ifade ediliyor. Pazartesi günü yayınlanan dizi Salı gününe alınarak reytinglerde yol katetmesi planlanmış durumda. Ancak dizinin Salı günü olan rakipleri de hiç azımsanacak türden değil Bakalım Çocuk dizisi Fox TV’nin reyting rekortmeni dizisi Kadın ve ATV’nin en garanti dizilerinden olan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi karşısında nasıl bir performans sergileyecek.
 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X