Star TV’nin başını yakan dizi RTÜK’ü kilitledi!

Star TV’nin son dizileri arasında yer alan aşiret dizisi Güvercin’in özellikle son sahnelerinde yer alan kadına şiddet sahneleri pes dedirtti izletici RTÜK’ü şikayet yağmuruna tuttu.

Star TV’nin başını yakan dizi RTÜK’ü kilitledi!

Güvercin dizisi Star TV’nin en son dizileri arasında yer aldı. Aşiretin yasakladığı imkansız bir aşk hikayesini konu edinen dizi pazar akşamları seyircisi ile buluşuyor.

İlk bölümlerde kanalın yüzünü güldürmese de ilerleyen bölümlerde seyirci Güvercin’i izlemeye başladı ve sıkı rakiplerine karşın dizi yavaş yavaş zirveyi zorlamaya başladı.

Star TV'nin başını yakan dizi Güvercin'in o sahnesi RTÜK'ü kilitledi - Sayfa 2

Birbirine düşman kan davası olan iki aşiretin ayırdığı Mehmet Ali Nuroğlu’nun canlandırdığı Kenan ve Almila Ada’nın hayat verdiği Zülüf’ün imkansız aşkını anlatan diziye özellikle son bölümlerde şikayet yağdı. Çocukların ve ailelerin ekran başında olduğu saatlerde yayınlanan dizinin şiddet sahneleri pes dedirtti.

Star TV'nin başını yakan dizi Güvercin'in o sahnesi RTÜK'ü kilitledi - Sayfa 3

Dizide kadınların sık sık erkekler tarafından ‘namus’ adı altında dövülmesi aşağılanması ve dizide argo kelimelerin çok sık yer alması izleyici bezdirdi.

Star TV'nin başını yakan dizi Güvercin'in o sahnesi RTÜK'ü kilitledi - Sayfa 4

İntikam ve entrika ile dolu senaryonun birçok kısmında şiddette yer veren ve bunu haklı olarak seyirciye gösteren dizi bu kez kantarın topuzunu iyice kaçırdı. Daha ilk bölümden kadına şiddet sahnesi ile başlayan dizi sosyal medyanında konusu oldu.

Star TV'nin başını yakan dizi Güvercin'in o sahnesi RTÜK'ü kilitledi - Sayfa 5

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X