Star Tv’nin iddialı dizisi finale koşuyor! Reytingde fena çakıldı!

Star Tv’de dün akşam 43. bölümüyle ekrana gelen Ufak Tefek Cinayetler, reytingleriyle şoke etmeye devam ediyor!

Star Tv’nin iddialı dizisi finale koşuyor! Reytingde fena çakıldı!

Başrollerinde Gökçe Bahadır, Aslıhan Gürbüz, Mert Fırat, Osman Sonant ve Bade İşçil’in oynadıkları dizi, geçtiğimiz hafta yayınlanan bölümüyle Total grubunda 3,14 reyting ile 13. sırada ve AB grubunda 4.81 reytingle 6. sıradaydı.

basliksiz-11.jpg

Dizinin yeni bölümünde Merve’nin yeniden Sarmaşık’a dönmesi, ortaya bir anda, Şükran Ovalı’nın oynadığı Serhan’ın kuzeni Şebnem Aksak karakterinin çıkması da diziyi kurtaramadı!

Gittikçe reytingleri düşmeye devam eden Ufak Tefek Cinayetler’in izleyicileri, sosyal medyadan diziyi eleştiri bombardımanına tutmaya başladılar.

Hikayedeki gidişatı beğenmeyen izleyiciler, yorumlarında özellikle senarist Meriç Acemi’ye yüklenmeye başladılar.
 

Dizinin bu reytinglerle daha ne kadar gideceği izleyicinin merak konusu ama bir an önce toparlanmasını isteyen dizi takipçileri, son gelen reytingler üzerine kazan kaldırdı.

Dün akşam (28 Kasım) yayınlanan 43. bölüm Total’de bir önceki haftaya göre 7 sıra gerileyerek 2.82 reyting ile 20 sıraya yerleşti.

AB grubunda da gerileme devam etti. Total’deki kadar keskin olmasa da bir sıra geriye düşen ve 7. sıraya oturan dizi 3.85 reyting aldı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X