Starlar aynı dizide

Sektörün en pahalı isimlerinden Kıvanç Tatlıtuğ ve Tuba Büyüküstün, yeni sezonda ‘Siyah Beyaz’ adlı yapımla ekranlarda olacak.

Starlar aynı dizide

Ekranların en yüksek reyting oranına sahip iki starı Kıvanç Tatlıtuğ ve Tuba Büyüküstün yeni sezonda ‘Siyah Beyaz’ adlı dizide bir araya gelmeye hazırlanıyor. 

Tatlıtuğ’un, babası adına tetikçilik yapan acımasız, soğuk ve duygudan yoksun bir adamı canlandıracağı dizide Büyüküstün ise tam tersine naif ve iyilik meleği bir kadını oynayacak. Dizide birbirlerine aşık olacak iki zıt karakterin macerası seyirciyi ekrana bağlayacak.

DAHA BAŞLAMADAN KRİZ ÇIKTI

Ancak henüz dizinin çekimleri başlamadan sette kriz çıktığı iddia edildi.  Kıvanç Tatlıtuğ’un, yönetmen olarak Mehmet Ada Öztekin’le çalışmak istediği, ancak yapımcının Ali Bilgin’le anlaştığı öğrenildi. Bunun üzerine yakışıklı oyuncu, önümüzdeki yıl Mehmet Ada Öztekin’le bir sinema filmi çekmeye karar verdi. Sektörün en pahalı iki ismi Kıvanç Tatlıtuğ ve Tuba Büyüküstün’un diziden hatrı sayılır bir ücret alacakları öğrenildi. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X