Starlık umrumda değil

Ünlü isimlerle yaptığı 10 düetlik ‘Tuna Kiremitçi ve Arkadaşları’ albümüyle dikkat çeken sanatçı, Olay Çekirge’ye samimi açıklamalarda bulundu.

Starlık umrumda değil

BEN MÜZİK EMEKÇİSİYİM…

Yıldız Tilbe’den Pamela’ya, Gonca Vuslateri’nden Gökçe Bahadır’a bir çok isimle düet yaptığı son albümü ‘Tuna Kiremitçi ve Arkadaşları’yla ‘müzik dünyasında ben de varım’ diyen şair Tuna Kiremitçi, Olay TV’de Renkli Hayatlar’a konuk oldu. Albümü şöhretini katlamak için yapmadığını dile getiren Kiremitçi, ‘Ben ve şarkılarım popüler olsun, herkes sevsin durumu umrumda değil. Star olmak gibi bir hevesim yok. Ben müzik emekçisiyim. Albümde bana eşlik eden isimlerle popüler oldukları için değil, albümün duygusuyla örtüştükleri için çalıştık’ dedi.

TÜRK ERKEĞİ ÖZGÜVENSİZ…

Türkiye’de romantizm denince ilk akla gelen isimlerden olan Tuna Kiremitçi, Türk erkeğinin bu konuda sınıfta kaldığını söyledi. Kiremitçi, ‘Erkekler duygularını belli etme konusunda korkaklar. Çünkü ‘bu iş delikanlıyı bozar’ diye düşünüyoruz. Özgüven sorumuz var. Aslında kadınlara fırsat versek bize öğretecekler ama onu da kendimize yediremiyoruz’ dedi. Romantizm tanımının yanlış anlaşıldığını düşünen Kiremitçi, ‘Hayatta paradan daha şeyler olduğunu düşünüyorsan aslında romantiksindir. Bu kadar basit’ diye konuştu.

İÇİMDE UKDE KALDI

Birlikte düet yapamadığı Sıla ve Birsen Tezer’in içinde ukde kaldığını söyleyen Tuna Kiremitçi, bir sonraki projesinde bunu gerçekleştirmek istiyor.

Tuna Kiremitçi, arkadaşımız Ünal Özbay’ın sorularını yanıtladı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X