Start verildi

Nilüfer Belediyesi’nin Uludağ Üniversitesi öğrencilerine yönelik düzenlediği ÜniSporFest’te heyecan başladı.

Start verildi

Nilüfer Belediyesi, Gençlik Hizmetleri ve Spor  İl Müdürlüğü ile Uludağ Üniversitesi öğrencilerinin işbirliğinde 23-28 Mayıs tarihleri arasında gerçekleştirilecek organizasyon önceki gün start aldı. ÜniSporFest’i, Görükle Spor Parkı’nın inşasının başladığı andan itibaren yapmayı planladıklarını kaydeden Başkan Bozbey, “Öğrencilerimizin yaklaşık 20 bine yakını Görükle ve civarında oturuyor. Bu öğrencilerimizin sosyal anlamda mutlaka birbirleriyle kaynaşması, bir araya gelmesi, birbirleriyle dertlerini paylaşması, ortak olması, paylaşabilecekleri bir ortam olmasını istiyoruz. Gençliğin neler istediğini birebir bilme imkanına sahip değiliz. Onun için, gençlere danışmak, gençlerle omuz omuza proje üretmek bizler için önemli. Bu festivalin, 5 yıl sonra Türkiye’nin her tarafında duyulan ve farklı yerlerde benzerlerinin yapıldığı bir festival olacağına inanıyoruz” dedi.

TEŞEKKÜR ETTİ

Uludağ Üniversitesi sporcu öğrencileri adına konuşan Mete Kargulu da Nilüfer Belediyesi’nin öğrencilerle ve öğrenci topluluklarıyla bir arada olmasından mutluluk duyduklarını dile getirerek kendilerine sunulan bu imkan için teşekkür etti.

Açılış konuşmalarının ardından Görükle Spor Parkı’nda yer alan tırmanış duvarında Başkan Bozbey, CHP Nilüfer İlçe Başkanı Mehmet Turan Tansal ve gençlerin katılımıyla ÜniSporFest bayrağı açıldı. Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey ve Başkan Yardımcısı Yalçın Işıkyıldız tırmanış duvarında deneme tırmanışı gerçekleştirdi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X