Stat isminde sona doğru

VakıfBank’ın üst düzey yetkilileri önceki gün Bursa’ya gelerek Büyükşehir Belediyesi Stadyumu’nu gezdi. Başkan Ali Ay yıllık 3 milyon Euro istedi. Banka 2 milyon dolar verdi. Yeşil beyazlı yönetim 3 milyon doların üzerine çıkılması için banka yönetimini i

Stat isminde sona doğru

ERKAN SAĞLIK

1 Haziran 2011 tarihinde temeli atılan ve Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan Bursaspor’un yeni stadyumu için isim arayışlarında sona yaklaşıldı…  Maddi anlamda dar boğazda olan yeşil beyazlı yönetim elini rahatlatmak için artık gün sayıyor. Geçtiğimiz yıl 10 yıllığına yeşil beyazlı kulübe devredilen stadyuma isim sporsoru bulmak için yoğun mesai harcayan Başkan Ali Ay ve yönetimi, önceki gün VakıfBank’ın üst düzey yetkilileriyle bir araya geldi.

ÇAVUŞOĞLU EN BÜYÜK ETKEN

Kulübün borcunu azaltmak adına tek çare olarak stadyum isim hakkını satmak olarak gören yeşil beyazlı yönetim, Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu’nun da desteğiyle görüşmelerini sürdürdüğü VakıfBank yetkilileriyle önceki gün Büyükşehir Belediye Stadyumu’nda biraraya geldi. Stadyumda yetkililere güzel bir sunum yapan yeşil beyazlı yönetim, konunun sadece stat ismi değil, ticari alanların da kiraya verilmesiyle birlikte büyük bir yatırım olacağını ilettikleri öğrenildi. 

SUNUMU BEĞENDİLER

Bursaspor’un stat isim hakkı için bankadan yıllık 3 milyon Euro istediği, bankanın ise 2 milyon dolar verebileceğini yönetime ilettiği gelen haberler arasında. Başkan Ali Ay’ın üst düzey yetkililerden 3 milyon doların üstüne çıkılmasını talep ettiği öğrenildi. Başkan Ali Ay ve yönetiminin VakıfBank’ın üst düzey yetkilileriyle yaptığı görüşmede stat isim hakkı için anlaşmanın 5+5 yıl opsiyonlu olması karşılığında fikir birliğine vardığı ifade edildi. Banka yetkililerinin sunumdan memnun kaldıkları ve ay sonuna kadar bu işi sonlandırmak adına yönetime umut verdiği belirtildi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X