Stefano Nurra TOHM’u anlatacak

Deneyimli İtalyan çalıştırıcı, cumartesi akşamı 19.30’da Atatürk Spor Sarayı toplantı salonunda yüzücü velileriyle buluşacak.

Stefano Nurra TOHM’u anlatacak

Ülke genelinde 2016 ve 2020 hedefleri için oluşturulan Türkiye Olimpiyat Hazırlık Merkezleri (TOHM)’nin Bursa’daki yüzme branşında sporcu yetiştiren İtalyan antrenör Stefano Nurra cumartesi günü sporcu verilerine yönelik bir toplantı gerçekleştirilecek. Yaklaşık 2 yıldır Bursa TOHM’da ekibiyle birlikte çalışmalarını yürüten Stefano Nurra, Atatürk Spor Sarayı toplantı salonunda gerçekleşecek toplantıda projeye katılacak sporcularla birlikte yeni dönem çalışmaları hakkında bilgi verecek.

10-14 YAŞ GRUBU

Bursa Yüzme İl Temsilciliği tarafından yüzme branşında faaliyet gösteren kulüplere de gönderilen açıklamada şu ifadeler kullanıldı: “2015-2016 Yüzme sezonunda TOHM projesine seçilen ve tüm  yüzme kulüplerimizin projeye göndermek İstediği 2005-2004- 2003-2002-2001 doğumlu sporcularımızla ilgili TOHM Bölge Antrenörü Stefano Nurra tarafından cumartesi günü saat 19.30’da Atatürk Yüzme Havuzu’nun toplantı salonunda TOHM Projesi’ne katılacak olan sporcular hakkında veli bilgilendirme toplantısı yapılacaktır. Bu toplantıyla ilgili olarak tüm kulüplerimizin sporcu velilerini bilgilendirmeleri gerekmektedir.”

Atıcılar Olimpik Yüzme Havuzu’nda çalışmalarını sürdüren İtalyan antrenör Stefeno Nurra, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Süleyman Şahin ile birlikte.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X