‘STK temayülü listeyi etkileyecek’

AK Parti Burs amilletvekili aday adayı Şener Öztürk, AK Parti’nin STK’lara yönelik yapılan temayülün çok olumlu geçtiğini ve bunun milletvekili listelerinin oluşmasında etkili olacağına inandığını söyledi.

‘STK temayülü listeyi etkileyecek’

STK’ların önemini bildiği için aday adayı olmadan önce, ANASİAD, Bursa Anadolu Dernekleri Federasyonu, Muşlular Derneği, Mali Müşavirler Dayanışma ve Birlik Derneği, Bursa İl Dernekler Federasyonu bünyesinde faaliyet gösteren 20’ye yakın hemşehri derneği, Bursa Kafkas Federasyonu, Karslılar Federasyonu gibi STK’larla istişare toplantısı yaptığının altını çizen Öztürk, “STK’ların görüşlerini alarak aday adayı olmaya karar verdim. Dolayıyla STK’ların önemini aday adaylığımdan önce tahmin ettiğimden bunun tedbirini önceden almış olduk. AK Parti’nin tarihte ilk defa yaptığı ve bir demokasi şöleni şeklinde gerçekleşen temayül yoklamasına katılan STK’ların hepsine ve bunu organize eden AK Parti kurmaylarına ve ekibine müteşekkirim. İddia ediyorum 7 bin 300 kişinin katıldığı temayülde sandıkların tamamında ama az ama çok yer aldım. Bu da beni çok mutlu etti. Tüm STK’ların temayüle katılması çok iyi oldu. Sonuçta genel seçimlerde oy verecek yine onlar. İnanıyorum ki hem parti içi hem STK’lara yönelik yapılan temayüllerin sentezi milletvekili listesini oluşturacaktır” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X