Stoch da tamam

Yeşil beyazlı kulüp gerek oyuncuyla gerekse kulübü Fenerbahçe’yle büyük oranda el sıkıştı. Slovak yıldızın, pazar günkü Gaziantepspor maçında forma giymesi gündemde.

Stoch da tamam

Bursaspor, Miroslav Stoch’u renklerine bağlamak üzere. Uzun süredir bu transferi bitirmek için uğraş veren yeşil beyazlılar, dün yapılan temaslar sonucu gerek Slovak oyuncuyla gerekse kulübü Fenerbahçe’yle el sıkıştı.

Bu transferin bugün her iki kulüp tarafından da açıklanması bekleniyor. Yeşil beyazlı kulüp ise Stoch’u bugün Bursa’ya getirip  lisans işlemleri hallettikten sonra pazar günü oynanacak Gaziantepspor maçına yetiştirmek istiyor.

 

2,5 MİLYON EURO İSTEDİLER

Yeşil beyazlı kulüp dün ilk olarak Fenerbahçe’yle olan pürüzleri ortadan kaldırdı. Sarı lacivertli kulüp ilk görüşmede Slovak yıldızı bonservisiyle birlikte vermek istedi ve 2,5 milyon Euro ücret talep etti. Bu rakam Bursaspor yönetimi tarafından fazla bulunurken, kiralama yöntemi devreye sokuldu. İki kulüp yapılan pazarlıklar sonucu bu konuda anlaşmaya vardı. Sözleşmenin opsiyonlu olup olmaması konusunda temaslar sürüyor. 

101 MAÇ, 15 GOL, 14 ASİST

 

Fenerbahçe’ye 2011 yılında Chelsea’den 5,5 milyon Euro bonservis bedeline transfer olan Stoch, sarı lacivertli formayla 101 maça çıktı, 15 gol attı ve 14 asistlik bir performans gösterdi. 

Ardından ilk olarak Yunanistan’ın Paok, sonrasında Birleşik Arap Emirlikleri’nden Al-Ain takımlarına kiralanan 26 yaşındaki Slovak oyuncu bu sezon başı Fenerbahçe’nin hazırlık kampına katıldı fakat göze giremedi. Stoch, Slovakya Milli Takımında ise 42 kez forma giydi. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X