Stoch için seferberlik

Yeşil beyazlılar, 26 yaşındaki Slovak oyuncuyu opsiyonlu olarak kiralamak istiyor. Yıllık 1,9 milyon Euro kazanan Stoch’a bu paranın iki kulüp tarafından ortaklaşa ödenmesi gündemde.

Stoch için seferberlik

Bursaspor’da Miroslav Stoch ismi daha gür sesle çıkmaya başladı. Kanatlara oyuncu bakan yeşil beyazlılar, Slovak futbolcu için temaslarını hızlandırdı. Fenerbahçe’de kadroya giremeyen ve Teknik Direktör Peirea’nın başka takıma gitmesine onay verdiği 26 yaşındaki oyuncuyu Bursaspor, opsiyonlu olarak kiralamak istiyor. Sarı lacivertli kulüpten yıllık 1 milyon 900 bin Euro kazanan Stoch’un bu alacağının iki kulüp tarafından ortak ödenmesi de gündemde.

KADROYA ALINMADI

Fenerbahçe’nin 2010 yılında Chelsea’den 5,5 milyon Euro bonservis ödeyerek renklerine kattığı Sotch, ardından PAOK ve Al-Ain takımlarında kiralık olarak forma giymişti. Slovakya Milli Takımında 42 kez forma giyen tecrübeli futbolcu 5 kez rakip fileleri sarstı. Stoch, Fenerbahçe’nin dün akşam ligde oynadığı Eskişehirspor maçının 18 kişilik kadrosuna da alınmadı. Stoch’ın menajerinin de hafta başında Bursa’ya geleceği öğrenildi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X