Stopere yeni aday Sadık Çiftpınar

Milli Takımın bütün alt yaş kategorilerinde forma giyen ve FİFA U-20 Dünya Şampiyonası öncesi federasyon tarafından Lionel Messi ile buluşturulan 22 yaşındaki stoper için görüşmelerin yakın zamanda başlayacağı öğrenildi.

Stopere yeni aday Sadık Çiftpınar

Bursaspor’da devre arası transfer çalışmaları devam ediyor. Özellikle alt liglerdeki genç yetenekleri takıma kazandırmak isteyen yeşil beyazlıların hedefindeki isimlerden birinin de Yeni Malatyaspor forması giyen Sadık Çiftpınar olduğu öğrenildi. Altınordu forması giyen Çağlar Söyüncü ile birlikte listede olan 22 yaşındaki stoper için iki kulüp arasındaki görüşmelerin yakın zamanda başlayacağı öğrenildi. 

PATENTİ GALATASARAY

Kulübüyle 2017 yılına kadar anlaşmasına bulunan Sadık, bu sezon Yeni Malatyaspor formasıyla 12 maça çıktı. Milli Takımın alt yaş kategorilerinden birçok kez şans bulan genç oyuncu, Galatasaray alt yapısından yetişti. Sadık için şuan Yeni Malatyaspor’u çalıştıran Bursaspor eski Teknik Direktörü İrfan Buz’dan da olumlu referans alındığı belirtildi. 

O GÜN UNUTULMAZ

Bu arada 21 Haziran-13 Temmuz 2013 tarihleri arasında düzenlenen FIFA U20 Dünya Kupası öncesi Sadık, federasyon tarafından ödüllendirilmişti. Genç oyuncu, FIFA U20 Dünya Kupası etkinlikleri tanıtımı kapsamında Arjantin Milli Takımı ile Barcelona’nın oyuncusu dünyaca ünlü yıldız Lionel Messi ile biraraya gelmişti. Dünyaca ünlü yıldızla tanışma ve sohbet etme imkanı bulan Sadık’ın unutamayacağı bir gün yaşamıştı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X