Stratejik planda sona doğru

İl Milli Eğitim Müdürlüğünün 2015-2019 yıllarını kapsayan stratejik plan çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. 5018 Sayılı yasa kapsamında Strateji Geliştirme Birimi tarafından titizlikle yürütülen stratejik plan çalışmalarında sona gelindi.

Stratejik planda sona doğru

Bursa İl Milli Eğitim Müdürlüğü 2015-2019 Stratejik Planı, son şekli verilmek üzere Ar-Ge Birimi ve İl Stratejik Plan Üst Kurulu tarafından masaya yatırıldı. Toplantıda 2015-2019 Stratejik planında yer alan Stratejik Planlama Hazırlık Süreci, Durum Analizi, Geleceğe Yönelim, Maliyetlendirme, İzleme ve Değerlendirme bölümleri hakkında İl Stratejik Plan Üst Kurulun görüşleri alındı. 

Stratejik planın önemine vurgu yapan İl Milli Eğitim Müdürü Veli Sarıkaya, “Dünyadaki ve ülkemizdeki gelişmeleri takip ederken, değişim ve dönüşümlerin bizler ve genç nüfus üzerindeki etkilerini de büyük bir titizlikle değerlendirmeliyiz. Bu kıstaslar doğrultusunda mevcut durumumuzu ortaya koymalı, en iyiyi elde edebilecek en etkili yolu bulmalı, onu da kurumumuza uyarlayabilmek için sürekli öğrenen bir yapıyı oluşturmalıyız. Bu düşünceler çerçevesinde Bakanlığımızın belirlediği temalara yönelik amaçları, hedefleri ve stratejilerimizi tüm paydaşlarımıza sorarak, onlarla birlikte öğrenerek, olumlu olumsuz tüm eleştirileri tartışarak hep birlikte ortaya koyma yolunu tercih ettik. Hazırlanan stratejik planımızın Bursa eğitimine önemli katkı sağlayacağına inanıyorum. Çalışmalarda emeği geçen arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X