Stso Başkanı Kuzu’dan KOSGEB Veri Tabanına Kayıt Çağrısı

Siirt Ticaret ve Sanayi Odası (STSO) Başkanı Güven Kuzu, KOSGEB kredi faiz desteğinden yararlanmak isteyen işletmelerin kurumun veri tabanında kayıt ve kayıt yenileme yapması çağrısında bulundu.

Stso Başkanı Kuzu’dan KOSGEB Veri Tabanına Kayıt Çağrısı

Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı’nca (KOSGEB) kredi ve destek paketlerinin açıklanmasını beklediklerini belirten STSO Başkanı Kuzu, desteklerden faydalanmak isteyen üyelerin kurumun veri tabanına kayıt ve bilgi güncelleme işlemlerini biran önce tamamlamaları gerektiğini söyledi. Oda üyelerinin KOSGEB desteklerinden faydalanmasının önemine işaret eden Kuzu, “Kamuoyunda daha çok, kredi faiz desteği uygulaması biliniyor ancak, KOSGEB’in işletmelerimizin büyümesi için birçok farklı destek uygulaması var. KOSGEB’in üyelerimize sunduğu tüm desteklerden üyelerimizi haberdar etmek ve yararlandırmak istiyoruz. Bu amaçla KOSGEB Siirt İl Müdürlüğü ile işbirliğimiz sayesinde üyelerimiz çok hızlı bir şekilde KOSGEB veri tabanına kayıtlarını ve beyannamelerini yeniliye biliyor. Veri tabanına ulaşmada hiçbir bürokrasi yaşanmazken, geçmişte kredi faiz desteğinden yararlanmak isteyen üyelerimizin bankalarda güçlükler yaşadıklarını, amacımız kredi faiz desteğinden gerçekten finansa erişim güçlüğü çeken tüccar ve sanayicilerimizi yararlandırmaktır. Önemli olan kredi almakta güçlük çekenlerin bu destekten faydalanabilmesidir. Bu konuda finans kuruluşlarımızdan destek bekliyoruz” dedi. Kuzu son olarak, KOBİ’lerin son gün yoğunluğu yaşamamak için, KOSGEB veri tabanına bir an önce kayıtlarını yaptırmalarını, müşterilerin ise beyannamelerinin güncelliğini kontrol etmesi çağrısında bulundu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X