Su arızası için dağa çıkan muhtar beyin kanaması geçirdi

Bursa’nın Mustafakemalpaşa ilçesinde, Paşalar Mahallesi Muhtarı Hasan Kezban, içme suyu hattındaki arızaya müdahale etmek isterken beyin kanaması geçirdi.

Su arızası için dağa çıkan muhtar beyin kanaması geçirdi

300 haneli Paşalar Mahallesi’nde iki dönemdir muhtarlık görevini yürüten 45 yaşındaki Hasan Kezban, su hatlarındaki arızayı gidermek için dağa çıktı.

Köye iki saatlik mesafedeki içme suyu hattında çalışan muhtar, birden fenalaşarak yere yığıldı. Muhtarın yanında bulunan vatandaşın haber vermesiyle çağrılan ambulans, yol bozuk olduğu iddiasıyla bölgeye çıkamadı. Köylüler ile ambulans ekibi arasında tartışma çıktı. İki saate yakın müdahale edilemeyen muhtar, daha sonra kamyonetle dağdan köy merkezine indirildi. 

Mustafakemalpaşa Devlet Hastanesi’ne kaldırılan evli ve iki çocuk babası Hasan Kezban, beyin kanaması teşhisiyle Bursa Şevket Yılmaz Hastanesi’ne sevk edildi. Gece ameliyata alınan muhtarın durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X