Su baskınlarına BUSKİ el attı

Karacabey`de yaşanan yağışlar sonucu oluşan su baskınlarının ardından harekete geçen BUSKİ, altyapı sorunu olan bölgelerde inceleme yaptı.

Su baskınlarına BUSKİ el attı
En çok etkilenen yerler arasında olan Sanayi Bölgesi ile Mecidiye Mahallesi’nin alt yapı sorununu Bursa’ya taşıyan Belediye Başkanı Ali Özkan’ın girişimleri sonuç verdi.
 
İncelemelere BUSKİ Genel Müdür Yardımcıları Talat Özen ile Güngör Gülenç, BUSKİ Karacabey Şube Müdürü Hakan Kaya, Belediye Başkan Yardımcıları, daire müdürleri, Sanayi Sitesi Başkanı Feyzi Taşçı ile Mecidiye Mahalle Muhtarı Celal Erim katıldı.
 
RAPOR HAZIRLANACAK
 
Sanayi Sitesi esnafı ile su baskını hakkında görüşen heyet, esnafın bu konuyla ilgili görüşlerini aldı.
 
BUSKİ ve belediye ekiplerinin hazırladıkları raporları inceleyen yetkililerin ikinci durağında ise Mecidiye Mahallesi yer aldı. Konuyla ilgili yağmur giderleri hakkında detaylı bir rapor hazırlanacağını belirten BUSKİ Genel Müdür Yardımcısı Talat Özen “Arkadaşlarımızın hazırlayacağı detaylı rapor ile kısa sürede yapabileceklerimizi ele alacağız ve zaman kaybetmeden çalışmalara başlayacağız” dedi.
 
SORUN ÇÖZÜLECEK
 
Karacabey’in yıllardır süre gelen bir alt yapı sorunu olduğunu ifade eden Belediye Başkanı Ali Özkan da, “2014 yılı içerisinde özellikle yağmurlardan birinci derece etkilenmiş yerlerde bu sorunu ortadan kaldıracağız” diye konuştu.
 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X