Su esnafı dinledi

AK Parti Bursa Milletvekili İsmet Su Mudanya Esnaf Odası Başkanı Emir Ali Usta’yı ziyaret ederek kira artışlarıyla ilgili bilgi aldı.

Su esnafı dinledi

ÖMER BİLİK

Birkaç kez esnafı ziyaret ederek sıkıntılarını dinlediğini ifade eden Milletvekili İsmet Su, esnafın makul olanı ödemekten ve evine ekmek götürmekten yana olduğunu söyledi. 

Evine ekmek götürmek isteyen esnafın yanında olduklarını belirten İsmet Su, “Makul kira artışlarını esnafın yapacağını öğrendik. Ama makul olanın dışında yüksek bir zulme ve baskıya dönüşecek kira artışlarına da biz esnafla birlikte hareket ederiz. Temenni ediyorum ki, belediye de almış olduğu bu kararın yanışlıklarını, fazlalıklarını atar, makul ve ortak bir yol buluşurlar, esnafla bir barış olur” ifadelerine yer verdi.

‘KAVGA BİTMELİ’

Mudanya’ya dışarıdan gelenlerin şimdiye kadar yüzleri gülen esnafla karşılaştığını dile getiren AK Parti Bursa Milletvekili İsmet Su, “Bundan sonra da yüzü gülen esnaf olsun ki, gelene hizmet etsinler. Bu kadar yüksek vergi ve kirasını düşünen esnaf hizmet yapamaz. O zaman belediyeye düşen, kira artışlarını makul bir yere çekerek esnafla uzlaşmanın sağlanmasıdır. Biz burada kavganın bitmesini temenni ediyoruz. Kısa bir süre sonra da belediyeye gidip talebimizi yüz yüze kendisine ileteceğim” dedi.  

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X