Su sıkıntısı yaşanmayacak

Mudanya Halitpaşa Mahallesi’nde BUSKİ’nin içme suyu isale hattı çalışmalarının tamamlanmasının ardından sıcak asfalt çalışmaları da sürüyor.

Su sıkıntısı yaşanmayacak

ÖMER BİLİK

 

Mudanya Halitpaşa Mahallesi’nde BUSKİ Genel Müdürlüğü’nce içme suyu isale hattının yenilenmesinin ardından yama ve satıh kaplama işlemi gerçekleştirilirken, Güzelyalı Siteler ve Yalı Mahallesi’nde yağmur suyu ve kanalizasyon çalışmaları devam ediyor. Siteler ve Yalı Mahalleleri’nde yağmur suyu ve kanalizasyon çalışmalarının tamamlanmasının ardından burada da sıcak asfalt çalışması yapılacak. Yaklaşık 2,5 kilometrelik alanda yapılacak çalışmalarda 5 bin 500 ton sıcak asfalt kullanılacak.

Çalışmalarla ilgili bilgi veren Mudanya AK Parti İlçe Başkanı Dr. Murat Ünal, “Halitpaşa Mahallesi, Yıldıztepe’den sonra Siteler ve Kumyaka Mahallesi’nde bu yaz su sıkıntısı yaşanmaması için yaklaşık 2,5 kilometre su isale hattı çalışması gerçekleştiriliyor. Yıldıztepe’ye inşa ettiğimiz yaklaşık 400 tonluk su deposunun ana hattan beslenerek Halitpaşa Mahallesi merkezli olarak su dağıtımına başlayacağız” dedi. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X