‘Su ürünlerimizi koruyacağız’

Gemlik’te balıkçılığı korumak, amatör balıkçılığı geliştirmek, balıkçıların sosyal yaşam alanlarını genişletmek ve kaçak balık avcılığının önüne geçmek için Gemlik Balıkçılar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği kuruldu.

‘Su ürünlerimizi koruyacağız’

CEMAL KIRGIZ

 

Derneğin kurulma amaçlarıyla ilgili bilgi veren Kurucu Başkan Cafer Çelikbilek, ‘Gemlik Belediyesi’nin öncülüğünde başlayan Gemlik Balıkçı Barınağı’nın eski harabe halinden kurtulması, korunması ve yaşatılması için Gemlikli balıkçılar olarak devreye girdik. Gemlik Belediyesi ve Liman Başkanlığı ile birlikte koordineli çalışmalar yürüteceğiz. Üyelerimiz ve tüm balıkçılar için sosyal yaşam alanları oluşturmak için çalışacağız. Su ürünlerimizi koruyacağız. Su ürünlerini çoğaltmak için çeşitli çalışmalar yapıp, eğitim programları hazırlayacağız.  Derneğimize ve balıkçı barınağına büyük katkıları olan Gemlik Belediye Başkanımız Sayın Refik Yılmaz’a ve ekibine ayrıca teşekkür ediyoruz’ dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X