Subaru’da ‘özel’ fırsat

Dünyanın farklı kıtalarından teknoloji ve güvenlik ödüllerini toplayan Subaru modellerinin Bursa Erginakın Otomotiv’de çok özel fırsatlarla satışa sunulduğu bildirildi.

Subaru’da ‘özel’ fırsat

Firmadan yapılan açıklamada, 2.0 litre benzinli Boxer motora sahip Subaru Forester’ın ÖTV muafiyetli çok avantajlı fiyatıyla özel müşterilerini beklediği vurgulandı. Açıklamada, ‘’Subaru’nun markaya özgü ‘Simetrik Sürekli Dört Çeker Sistemi’ne dayanan SUV tecrübesiyle üretilen Yeni Subaru XV, Forester ve Outback modelleri zorlu koşullarda güvenle ilerlemek isteyenlerin tüm beklentilerini karşılıyor.

52 yıldır Boxer motordan, 46 yıldır da Simetrik Sürekli Dört Çeker Sistemi’nden vazgeçmeyen Subaru, tamamen kendi geliştirdiği Yeni Global Platform ile tarihindeki en önemli değişimlerden birini başlattı. Gövde ve şasi sağlamlığı ile verimliliği önemli ölçüde artıran, tamamen yeni Subaru Global Platform üzerinden geliştirilen ilk model olan Subaru XV ile birlikte Subaru ‘Dünyanın En Güvenli Otomobil Markası’ olma yolundaki vizyonunu sürdürüyor” denildi.

İdeal SUV Forester’ın Türkiye’de 3 motor versiyonu ve 4 donanım seçeneğiyle satışa sunulduğu belirtilen açıklama şu bilgilerle son buldu: ”Yeni Subaru XV’nin ise Türkiye pazarında Xtra, Xtreme, Xtreme Plus ve Xclusive isimleriyle 4 farklı donanım seçeneği bulunduğu ifade edildi.

Söz konusu açıklamada, ‘’Yaklaşık 25 yıl kadar önce Cross Country bir otomobil olarak ilk kez satışa sunulan Outback, Subaru markasının amiral gemisi olmayı beşinci jenerasyonu ile sürdürüyor.”
 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X