Suç işleyeceği gün rahat kaçmak için spor kıyafetler giymiş

Bursa’da hırsızlık ve uyuşturucudan sabıkalı, 23 yaşındaki İ.E.T., çeşitli tarihlerde 3 ayrı kişinin yolda yürürken konuştukları cep telefonlarını alıp kaçtı. Eşkal üzerine yakalanan İ.E.T.’nin hırsızlık yapacağı günler rahat kaçabilmek için spor kıyafet

Suç işleyeceği gün rahat kaçmak için spor kıyafetler giymiş

Bursa Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Yankesicilik ve Dolandırıcılık ekipleri, merkez Yıldırım ve Osmangazi İlçeleri’nde,  ayrı tarihlerde cep telefonu ile konuşan S.A., E.C. ve İ.A’nın yanına yaklaşıp konuştuğu telefonlarını aldıktan sonra kaçan şüphelilerin  uyuşturucu ve hırsızlıktan 3 ayrı suç kaydı bulunan İ.E.T. olduğunu tespit etti.

Suç işleyeceği gün rahat kaçması için spor kıyafetler giydiği öne sürülen İ.E.T., polis tarafından evinin çevresinde yine spor kıyafetleriyle yakalandı.

Kapkaç olaylarının ardından karıştığı bir kavgada sol kolu kırılan İ.E.T., gasp ettiği telefonları bedelinin çok altında ikinci el telefon satan işyerlerine sattığını itiraf etti.

İ.E.T., ‘Hırsızlık’ suçundan sevk edildiği mahkeme tarafından tutuklandı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X