SUÇEV 2018’e büyük ilgi

Merinos Atatürk Kongre Kültür Merkezi (Merinos AKKM) ve Network Fuarcılık iş birliği ile düzenlenen ‘Su ve Çevre Fuarı ve 4. Uluslararası Bursa Su ve Çevre Kongresi’ sona erdi.

SUÇEV 2018’e büyük ilgi

Kongre turizmi ve fuarcılık sektöründe Bursa’nın hak ettiği payı alabilmesi için çalışmalarını hızlandıran Bursa Büyükşehir Belediyesi ve Merinos AKKM, Network Fuarcılık işbirliği ile hazırladığı 2018’deki ikinci fuarını da başarılı bir şekilde gerçekleştirdi.

22 Mart Dünya Su Günü’nde kapılarını açan ‘Su ve Çevre Fuarı ve 4. Uluslararası Bursa Su ve Çevre Kongresi’ son gün yapılan etkinliklerle sona erdi. 6 ayrı salonda devam eden ve alanında uzman konuşmacıların yer aldığı çok sayıda bilimsel oturum ve etkinlikler yine büyük ilgi gördü.

Yılda 800 bin ziyaretçiyi ve 1000’e yakın etkinliği ağırlayan Merinos AKKM’de SUÇEV 2018 kapsamında yapılan fuar, kongre ve etkinliklere 3 gün boyunca 20 bine yakın kişi katıldı.

 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X