Suçla savaş böyle olur

Kente giriş çıkışları kontrol altında tutan polis, bir yıl içinde binlerce kişiyi kimlik kontrolden geçirip yüzlerce suç aletine el koydu.

Suçla savaş böyle olur

lkenin çeşitli illerinde yaşanan terör olaylarının ardından ülke genelinde teyakkuza geçen güvenlim birimleri, adeta kuş uçurtmaz oldu. Bursa Emniyet Müdürlüğü ekipleri de vatandaşın can ve mal güvenliğinin daha iyi sağlanması için şehrin üç girişinde koıntrol noktaları oluşturdu. İstanbul Yolu’nda Kurtul, İzmir Yolu’nda Görükle ve Ankara Yolu’nda da Barakfakih’te durdurulan araçlarda terör, asayiş ve trafik ekipleri denetim yapıyor.

Bu noktalarda aralıklız olarak 24 saat nöbet tutan polislerin titiz çalışması istatistiklere de olumlu yönde yansıdı. Verilere göre, son bir yılda 15 bin 474 yol kontrolünden geçirilirken, yüzlerce araç da didik didik arandı.

Bu aramalarda, 194 ruhsatsız tabanca, 179 gaz tabancası ile 85 adet tüfek ve bir çok kesici alet ele geçirildi. Polis, uyuşturucu konusunda da hassas davranıyor. Uzman polisler, aranan araçların gizli bölümlerinde 1 kilo esrar, 678 gram kokain, 1 kilo 300 gram eroin, 581 gram bonzai, 200 gram metamfetamin, bin 40 adet de uyuşturucu hap buldu. Ayrıca 8 bin 417 paket kaçak sigaraya da el kondu.  

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X