Suçlu FBI direktörü!

ABD’de yapılan başkanlık seçimlerinde beklenmedik bir yenilgi alan Hillary Clinton’dan şok suçlama. Demokratların adayı Clinton, kaybetmesinin sorumlusunun FBI direktörü olduğunu öne sürdü.

Suçlu FBI direktörü!

ABD’deki başkanlık seçimlerinden 4 gün sonra, başkan olma şansını kaybeden Demokrat Parti adayı Hillary Clinton, seçim mağlubiyetinin faturasını Federal Soruşturma Bürosu’na (FBI) kesti . 

Clinton, Cumhuriyetçi Parti adayı Donald Trump karşısındaki seçim yenilgisinden e-postalarıyla ilgili yeniden soruşturma başlatan FBI Direktörü Comey’i sorumlu tuttu. Clinton’ın bu suçlamayı demokrat parti bağışçıları ile yaptığı kapalı bir görüşmede yaptığı öğrenildi. Clinton’ın görüşmede, ‘Bizim analizimize göre, FBI direktörünün, temelsiz olan soruşturma açıklaması, soru işaretleri oluşturdu ve süratimizi kesti. Düştük ve sonrasında toparlanmak için çok uğraşmamız gerekti’dediği öğrenildi. 

FBI direktörü James Conley, seçimlere 12 gün kala, Clinton hakkındaki e-posta soruşturmasını yeniden başlatıldığını açıklamış, seçime 2 gün kala e-postalarda suç unsuru bulunamadığını duyurmuştu. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X