Sudan ucuz stoper

Başkan Recep Bölükbaşı’nın ısrarla istediği 25 yaşındaki oyuncunun maliyeti oldukça düşük. Alternatif olarak düşünülen Makedon isimle birkaç gün içerisinde sözleşme imzalanacak.

Sudan ucuz stoper

Bursaspor, Tomas Sivok ve Erdem Özgenç’ten sonra Sedat Berisha’yla da anlaşma sağladı. Geçen sezon savunmada yaşanan sıkıntıların tekrarlanmaması için ilk olarak Beşiktaş’la yollarını ayıran Sivok’la el sıkışan yeşil beyazlılar, Makedon stoper Sedat Berisha’yı da renklerine kattı. Bonservisi için 80 bin Euro ödenecek olan 1.90 boyundaki oyuncunun birkaç gün içerisinde Bursa’ya gelerek resmi sözleşmeyi imzalayacağı öğrenildi.

BAŞKAN İSTEDİ

Makedon Kulübü Shkendija da resmi internet sitesinde bu transferi duyurdu. 25 yaşındaki oyuncunun Bursaspor’a verildiği açıklandı. Berisha, bu sezon oynadığı 18 resmi karşılaşmada 2 gol attı. 1,90 boyundaki oyuncu Makedonya Milli Takımı’nda ise 1 kez forma giydi. Sezon içinde birkaç defa izlettirilen tecrübeli stoperin transferi Başkan Recep Bölükbaşı’nın ısrarları sonucu gerçekleştirildi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X