Şükraniye devam Yeşil Bursa tamam 1-0

Elit lige çıkma yarışında son haftalara yaklaşılırken heyecan zirve yaptı. Kırmızı beyazlılar büyük çekişmeye sahne olan maçta 3 puanı 60+1. dakikada Ogün’ün golüyle kazandı ve play-off iddiasını sürdürdü.

Şükraniye devam Yeşil Bursa tamam 1-0

TOLGA ÖZTAŞ

Bursa U-13 Yaş Ligi Klasman 4. Grup’ta üst sıraları yakından ilgilendiren maçta Şükraniyespor, Bursaspor’un pilot takımı Yeşil Bursa’yı 1-0 mağlup etti. Oldukça çekişmeli geçen maçın ilk yarısında kırmızı beyazlılar İsmail ve Barış ile Yeşil Bursa ise Kerem ve Eren Uçkun’unla girdiği net fırsatları değerlendiremedi ve devre 0-0 tamamlandı.

Ogün uçurdu!

Karşılaşmanın ikinci yarısı da oldukça heyecanlı geçti. Her iki takımda kazanmak için rakip kalede durmadan pozisyon üretmeye çalıştı. Maçın 60+1. dakikasında Şükraniyespor’lu Ogün ceza sahası içinde oluşan karambolde yaptığı düzgün vuruşla takımını 1-0 öne geçirdi. Kırmızı beyazlılar maçı bu golle kazanırken sevinç sırasında Mert ikinci sarıdan kırmızı kartla oyun dışında kaldı.

SAHA: Atıcılar-1

HAKEM: Gökay Özel (**)

GOL: Dk.60+1 Ogün (Şükraniye)

KIRMIZI KART: Dk.60+2 Mert (Şükraniye)

ŞÜKRANİYESPOR: Eray (***), Mert Çamurcu (**), Berkant (**), Serkan (**), Enes (**), Ogün (***), Mert İpekler (**), Abdullah (**), İsmail (*), Çağrı (**), Barış (**)

YEŞİL BURSA: Mustafa (**), Salih (**), Deniz (*), Melih (*), Yasin (**), Orkun (**), Cüneyt (*), Ender (*), Kerem (**), Eren Özal (*), Eren Uçkun (*)

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X