Şükraniye sonradan açıldı! 2-1

Süper Amatör’ün yeni takımı rakibini bitime 10 dakika kala bulduğu golle devirince lider İznik oldu.

Şükraniye sonradan açıldı! 2-1

TOLGA ÖZTAŞ

Kırmızı beyazlılar zirvede bulunan Hamitlerspor’u 36. dakikada Mert Selçik ile 79. dakikada Serhat’ın attığı gollerle yenerek 4. sıraye yerleşti ve play-off potasına girmeyi başardı.

Bursa Süper Amatör Lig A Grubu’nda oynanan ikinci yarının ilk maçında Şükraniyespor haftaya lider giren Hamitlerspor’u 2-1 mağlup etti. Hürriyet Sahası’ndaki mücadeleye iyi başlayan Hamitlerspor henüz 12. dakikada İlker ile bulduğu golle 1-0 öne geçti. Golden sonra oyunu dengeleyen Şükraniyespor, 36. dakikada Kadir’in ara pasıyla kaleci ile karşı karşıya kalan Mert Selçik’in rakibini de geçerek boş kaleye attığı golle devreyi 1-1 eşitlikle tamamladı.

3 puan Serhat’tan

İkinci yarıda her iki takımda golü bulmak için bir oyun ortaya koydu. Rakibini ilk yarıdaki oyununu bastıran Şükraniyespor geride sağlam durarak kontra ataklarla Hamitlerspor kalesinde tehlikeli ataklar geliştirdi. Kırmızı beyazlılar zorlu mücadeleyi 79. dakikada Serhat’ın golüyle 2-1 kazandı. Bu sonucun ardından Şükraniyespor puanını 18 yaparak grupta 4. sıraya yükselirken, 23 puanda kalan Hamitlerspor zirveden oldu.

SAHA: Hürriyet

HAKEMLER: Aziz Sonat (***), Halil Ay (***), Tarcan Otlan (***)

GOLLER: Dk.12 İlker (Hamitler), Dk.36 Mert Selçik, Dk.79 Serhat (Şükraniye)

HAMİTLERSPOR: İbrahim (*), Yusuf (**), Hüseyin Orhan (*), Hüseyin Artıkboğa (*), Orkun (**), Orhan (*), Mustafa (*), Burkay (*), Murat (**), İlker (**), Ferhat (*)

ŞÜKRANİYESPOR: Mehmet (**), Nedim (**), Abuzer (*), Ercan (**), Kadir (***), İbrahim (**), Erkan (**), Halil (**), Serhat (***), Mert Şentur (**), Mert Selçik (***)

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X