Şükraniyespor yerini korudu

Zaferspor karşısında ilk yarıyı geride kapatan kırmızı beyazlılar ikinci yarıda Sercan’ın golüyle 1 puanı kurtardı ve averajla liderliğini sürdürdü.

Şükraniyespor yerini korudu

TOLGA ÖZTAŞ

U-16 Yaş Ligi Klasman 2. Grup’ta üst sıraları yakından ilgilendiren maçta Zaferspor ile Şükraniyespor 1-1 berabere kaldı. Zirve mücadelesine sahne olan maçta ilk olarak Zaferspor 32. dakikada Kaan’ın golüyle 1-0 öne geçti ve devreyi bu sonuçla üstün olarak tamamladı. İkinci yarıda Şükraniyespor daha atak oynadı ve 45’te Sercan’ın frikik golüyle 1-1’lik eşitliği yakaladı. Kalan dakikalarda başka gol olmayınca iki takımda puanını 11 yaparken kırmızı beyazlılar 15 averajla liderliğini, Zaferspor ise 10 averajla ikinciliğini sürdürdü.

SAHA: Atıcılar-1

HAKEMLER: Vedat Çelik (**), Doğan Pelevan (**), Hüseyin Şen (**)

GOLLER: Dk.32 Kaan (Zafer), Dk.45 Sercan (Şükraniye)

ZAFERSPOR: Kadirhan (**), Emirhan Göçenler (**), Berkay (**), Tarık (***), Yusuf (**), Sinan (*), Furkan (**), Emin (**), Kaan (***), Emirhan Türkmen (**), İbrahim (**)

ŞÜKRANİYESPOR: Berat (**), Enes (*), Kaan (**), Sercan (***), Mert (**), Akif (**), Melih (*), Kerem (**), Sinan (**), EMir (**), Sertan (**)

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X