Şükrü Şankaya anıldı

Bursaspor’un eski başkanlarından yardımsever ve mütevazi kişiliğiyle Bursa’nın gönlünde yer eden duayen sanayici Şükrü Şankaya, ölümünün 11. yılında kabri başında dualarla anıldı.

Şükrü Şankaya anıldı

Şükrü Şankaya’nın Ahmetpaşa Mezarlığı’ndaki kabri başında gerçekleşen anma törenine, Devlet eski Bakanı ve Nergis Holding Yönetim Kurulu Başkanı Cavit Çağlar, Şükrü Şankaya‘nın oğlu Yeşim Tekstil CEO’su Şenol Şankaya, Şükrü Şankaya’nın kardeşi Kadir Şankaya, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Şükrü Köse, Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, BUSİAD Başkanı Günal Baylan, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Süleyman Şahin, Bursaspor Başkanı Ali Ay, Bursaspor Divan Kurulu Başkanı İdris Sevinç‘in yanı sıra spor, siyaset ve iş dünyasının önde gelen isimleriyle çok sayıda vatandaş katıldı.

FOTOGALERİ İÇİN TIKLAYIN…

Ulucami imam ve vaizlerinin okuduğu Kur’an-ı Kerim  ve edilen duaların ardından bir konuşma yapan Devlet eski Bakanı ve Nergis Holding Yönetim Kurulu Başkanı Cavit Çağlar, anmaya katılanlara tüm aile fertleri  adına teşekkür ederek, “Allah nur içinde yatırsın. Hatırası ve emeği büyük üzerimizde. İyi insandı, güzel bir insandı. Hepimizin geleceği yer burası. Allah hepimize böyle anılmak nasip etsin. Bizi yalnız bırakmayan değerli dostlara çok teşekkür ediyorum. Hepiniz sağolun varolun” dedi.  

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X