Şükrü Şankaya’da sertifika coşkusu

Bursasporlu Profesyonel Futbolcular Dayanışma Derneği’nin düzenlediği futbol okulunda 6 antrenör geleceğin yıldız adaylarını yetiştirdi. Yaz dönemi için kayıtlar başladı.

Şükrü Şankaya’da sertifika coşkusu

TOLGA ÖZTAŞ

Bursa’nın duayen işadamı, Bursaspor’un eski başkanlarından Yeşimspor Kulübü Onursal Başkanı merhum Şükrü Şankaya adına Bursasporlu Profesyonel Futbolcular Dayanışma Derneği’nin düzenlediği kış futbol okulu sona erdi. 

1999-2009 doğumlu 300 öğrencinin 10 grupta aldığı eğitimler cumartesi ve pazar olmak üzere haftada 2 gün gerçekleştirildi. Genç sporcular, koordinatör Hüsnü Topçu, antrenörler Kadir Çattık, Coşkun Emiroğlu, Yalçın Çimen, Cihan Çavun ve İlker Çalık nezaretinde eğitimlerini tamamladı.

Yaz kayıtları başladı

Şükrü Şankaya futbol okulunda kış dönemi sona ererken, yaz dönemi kayıtları ise sürüyor. Konuyla ilgili bilgi veren koordinatör Hüsnü Topçu, ‘300 öğrencimiz ile kış okulumuzu tamamladık. Şimdi sıra yaz dönemine geldi. Kayıtlarımız sürüyor, bu dönemde 2000-2010 doğumlu sporcular pazartesi, çarşamba ve cuma olmak üzere eğitim alacak. Başarılı olan sporcularımızı pilot takımımız Bursa Güvenspor’a alacağız’ dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X