Şükür kavuşturana

Akşam saatlerinde İstanbul’a gelen Paul Le Guen’i Bursa’dan sadece OLAY MEDYA takip etti… Kuruçeşme’de Başkan Ali Ay’la bir araya gelen Fransız teknik adamla 2 yıllık anlaşma tamam, bugün Özlüce’de imza var. Görüşmeye scouting sorumlusu Özhan Pulat’ın d

Şükür kavuşturana

Erkan SAĞLIK

Bursaspor’da merakla beklenen isim nihayet ortaya çıktı. Yeşil beyazlılar, bir süredir temas halinde olduğu Fransız teknik adam Paul Le Guen’i dün akşam saatlerinde İstanbul’a getirdi. Basın mensuplarına görüntü vermemek için havaalanının apron bölgesinden kaçırılan 53 yaşındaki teknik adam, daha sonra Kuruçeşme’ye geçerek Bursaspor Başkanı Ali Ay’la biraraya geldi. Bursa’dan sadece Olay Spor’un adım adım takip ettiği görüşmede yönetim kurulu üyesi Fatih Pulat ve Genel menajer Hüseyin Gedik de yer aldı. 

ANLAŞMA TAMAM

Bu arada daha önce 1 milyon Euro garanti para ve 200 bin Euro bonusa anlaşılan Paul Le Guen’in, yıllık garanti 1 milyon 200 bin Euro’ya tamam dediği ayrıca başarı bonuzları da sözleşmesine konulacağı öğrenildi. Görüşmede Fransız teknik adamla 2 yıllık anlaşma sağlandığı öğrenilirken, Le Guen’in bugün Bursa’ya geleceği bildirildi. Fransız çalıştırıcıyla takım içerisindeki oyuncuların durumu ve transferlerin de masaya yatırıldığı ifade edilirken, toplantıda Bursaspor scouting sorumlusu Özhan Pulat da hazır bulundu. 

BİRLİKTE HAREKET EDELİM

Pulat’ın bugüne kadar temasa geçilen oyuncularla ilgili Paul Le Guen’i bilgilendirdiği öğrenildi. Deneyimli çalıştırıcının yönetime transfer konusunda birlikte hareket etme görüşünü getirdiği gelen haberler arasında. Görüşmede daha önce belli noktaya gelinen Asamoah Gyan ve Alex Song isismlerinin de geldiği ancak Paul le Guen’in, ‘Biraz bekleyelim. Atletik bir takım kurmak istiyorum. Daha iyilerini getirebiliriz’ dediği öğrenildi.  

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X