Sulama kanalında kayboldu, yakınları gözyaşı döktü

Adana’da serinlemek için sulama kanalına giren Ersin Kara (27), akıntıya kapılarak kayboldu. Kara’yı arama çalışmaları için bölgeye su altı polis ekipleri sevk edilirken, yakınları gözyaşlarıyla takip etti.

Sulama kanalında kayboldu, yakınları gözyaşı döktü

Olay, saat 16.00 sıralarında merkez Yüreğir ilçesi Ege Bagatur Caddesi üzerindeki Devlet Su İşleri’ne (DSİ) ait sulama kanalında meydana geldi.

Ailesiyle birlikte kanal kenarına oturmaya gelen Ersin Kara, sıcak havadan bunalınca serinlemek için suya girmek istedi. Aile bireylerinin uyarılarına aldırış etmeyen Kara, sulama kanalına atladı. Yüzmeye başlayan Kara, bir süre sonra akıntıya kapıldı. Çırpınan Kara, kanalın kenarına ulaşmak isterken gözden kayboldu. Kara’nın yakınları durumu itfaiye, polis ve sağlık ekiplerine bildirdi.

Olay yerine gelen ekipler, Kara’nın sulama kanalına girdiği yer hakkında bilgi aldı. Daha sonra kanala giren su altı kurtarma ekibinden polisler, Kara’yı bulmak için çalışma başlattı. Çalışma sırasında Kara’nın yakınları gözyaşları içinde feryat etti.

Ersin sulama kanalında kayboldu, yakınları gözyaşı döktü

Evli olduğu öğrenilen Ersin Kara’yı arama çalışmaları devam ediyor.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X