Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Olay Haber
Olay E-Gazete

Sulama kanalları sezona hazırlanıyor

Orhangazi Belediyesi, çiftçilerin yaz sezonu tarla ve bahçe sulamaları öncesinde belediyenin sorumluluk alanındaki ‘Merkez Sulama Birliği’ ve ‘Güney Yaka Sulama Birliği’ne ait ilçe genelindeki tüm sulama kanallarında temizlik ve bakım çalışması başlattı.

Orhangazi Belediyesi, çiftçilerin yaz sezonu tarla ve bahçe sulamaları öncesinde

NEVZAT OKUMUŞ

İlçeye bağlı Akharem Mahallesi’den başlayıp, Karsak Mahallesi sınırlarına kadar olan yaklaşık 7 kilometrelik bölümde, iki ekip halinde yürütülen çalışmaları inceleyen Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, kanalların tüm bakım ve temizlik işlerini mayıs ve haziran aylarında başlayan sulama mevsimine kadar tamamlayıp, çiftçilerin hizmetine sunacaklarını ifade etti. 

Çağlayan, Merkez Sulama Birliği bünyesinde yaklaşık 20 kilometrelik açık kanal, Güney Yaka Sulama Projesi kapsamında ise 7 kilometrelik bir açık kanal bulunduğunu belirterek, “Toplamda 27 kilometrelik açık kanalların tamamında bakım ve temizlik çalışması yapacağız. Çalışmalarımızı tamamlayıp çiftçilerimizin sulama sularını sağlamış olacağız” dedi.


Avatar Seç KAPAT
Bursa’da yıllardır çözülemeyen kayıp çocuk dosyası, 7 yıl sonra polisin
Sıradaki Haber Bursa’daki kayıp Nazar davasında flaş gelişme!