Sulama kanalları temizleniyor

Orhangazi Belediyesi’nin geçen yıl yaptığı girişimler sonrasında yeniden faal hale getirilen Merkez Sulama Birliği kanalları yeni döneme hazırlanıyor.

Sulama kanalları temizleniyor

Yeniköy, Ortaköy ve Cihanköy bölgelerindeki tarım alanlarının sulamalarını sağlayan sulama kanalları geçen yıl bir bölümü onarılmış ve bakımdan geçirildikten sonra sulama yapılmaya başlamıştı. Orhangazi Belediyesi yaz sezonu öncesinde sulama kanallarında yeniden bakım ve onarım çalışması ile temizleme çalışması başlattı. Orhangazi Belediyesi Kırsal Hizmetler Müdürlüğü ekipleri tarafından yaza hazırlanan kanallar, sulama mevsiminde yeniden sulama yapacak. Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, geçen yıl kanalların bir bölümünü onarıp sulama yapmaya başladıklarını anımsatarak, yeni sezonda bu kapsam biraz daha genişletilecek. Şu anda kanalların temizlik çalışmalarını yapıyoruz. Ardından da sulamaya hazır hale gelecek dedi. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X