Süleyman Şahin judocuları ağırladı

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Şahin, Judo Federasyonu Başkanı Sezer Huysuz’la biraraya geldi.

Süleyman Şahin judocuları ağırladı

Judo branşında pilot illerden biri olan Bursa’da son yıllarda arttırılan çalışmalar hızla devam ediyor.

Güçlenerek sürdürülen çalışmalar kapsamında Bursa’ya gelen Türkiye Judo Federasyonu Başkanı Sezer Huysuz, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Doç. Dr. Süleyman Şahin ile birlikte Sporcu Kamp Eğitim Merkezi’nde biraraya geldi.

Osmangazi Belediyespor Kulüp Müdürü Ömer Hançer, Osmangazi Belediyespor Kulübü Yönetim Kurulu Asbaşkanı Cihat Yusufoğlu, şube müdürleri ve antrenörlerin eşlik ettiği buluşmada Federasyon Başkanı Huysuz ve İl Müdürü Şahin, altyapı çalışmaları, Bursa’dan milli takım ve olimpiyat kadrolarına daha fazla sporcunun katılması, branşla ilgili tesisleşme konularında fikir alışverişinde bulundu.

Görüşmelerinin ardından Huysuz ve Şahin, kısa bir süre önce Gençlik ve Spor Bakanlığı ve Büyükşehir Belediyesi işbirliğiyle hayata geçirilen Türkiye’nin en modern ve donanımlı 200 yataklı Sporcu Kamp ve Eğitim Merkezinde incelemelerde bulundu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X