Süleymanoğlu ile ilgili babalık davasında karar çıktı!

Naim Süleymanoğlu’nun babalık davasında, mahkeme Japon Sekai Mori’nin, dünya şampiyonu haltercinin kızı olduğuna karar verdi.

Süleymanoğlu ile ilgili babalık davasında karar çıktı!

Dünya ve olimpiyat şampiyonu halterci Naim Süleymanoğlu karaciğer rahatsızlığı sonrası 18 Kasım 2017’de hayatını kaybetmişti. Süleymanoğlu’nun ölümün ardından bir babalık iddiası gündeme geldi.

27 yaşındaki Japon Sekai Mori, Naim Süleymanoğlu’nun babası olduğunu öne sürerek dava açtı. Mahkeme, DNA incelemesi yapılmasına karar verdi. 4 Temmuz’da İstanbul’daki mezar açıldı. Adli Tıp Kurumu, DNA örneklerini inceleyerek, rapor hazırladı. Adli Tıp, Sekai Mori’nin, Süleymanoğlu’nun kızı olduğunu tespit etti.

Büyükçekmece 4. Aile Ceza Mahkemesi, bugün yapılan duruşmada karar verdi, Mori’nin, Süleymanoğlu’nun kızı olduğuna hükmetti. Sekai Mori, Süleymanoğlu’nun yasal mirasçısı oldu. Şampiyon halterci, 1988 Seul Olimpiyatları sırasında Kyoto Mori adlı bir gazeteci ile tanışmış, o ilişkiden, 1991’de bir kız çocuğu dünyaya gelmişti.

Süleymanoğlu’nun ölümün ardından, Japon kızının bulunmasını vasiyet ettiği öne sürülmüştü. Hiç evlenmeyen Naim Süleymanoğlu’nun, Mori dışında 3 çocuğu daha bulunuyor.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X