Sultan istiyor Kenan susuyor

Türkan Şoray, 24 yıl sonra yönetmen koltuğuna oturacağı ‘Eski Köye Yeni Adet’ filminde kızı Yağmur Ünal’la rol alması için Kenan İmirzalıoğlu’na teklif götürdü. Ancak, Sinem Kobal’la yaşadığı aşkla gündemde olan yakışıklı oyuncu Türkan Sultan’a bir cevap

Sultan istiyor Kenan susuyor

Kapanan bir genelevde çalışan kadınların yakındaki köye sığınma hikayesinin anlatılacağı filmde kızı Yağmur Ünal’ı da oynatacak olan Şoray, İmirzalıoğlu’nun konuk oyuncu olmasını istiyor. Eğer Kenan İmirzalıoğlu teklifi kabul ederse, hayat kadınını oynayacak olan Yağmur Ünal’ın hayalini kurduğu sevgiliyi canlandıracak.

SET HAZIRLIKLARI BAŞLADI

Bu arada filmini çekeceği Muğla’nın bir köyüne yerleşen Türkan Şoray, set hazırlıklarına da başlattı. Filminde oynaması için bir çok ünlü isimle görüşen Şoray, Muhteşem Yüzyıl’ın Daye Hatun’u Sema Keçik’i de kadrosuna dahil etti. 

28 Haziran’da 70 yaşına giren Şoray, film için Kültür ve Turizm Bakanlığı’ndan 500 bin TL destek kredisi aldı. Şoray’ın filmi hayranları tarafından merakla bekleniyor.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X