Sultanlar Avrupa’da fırtına gibi esiyor

Bursa Büyükşehir Belediyespor Bayan Voleybol takımı CEV Challenge CUP 3. Tur ilk maçında deplasmanda karşılaştığı Çek Cumhuriyeti takımı SK UP Olomouc’u 3-0 yendi.

Sultanlar Avrupa’da fırtına gibi esiyor

Voleybol CEV Challenge CUP 3. Tur ilk maçında Bursa Büyükşehir Belediyespor Bayan Voleybol takımı deplasmanda Çek Cumhuriyeti takımı SK UP Olomouc’a Konuk oldu.

Bursa ekibi, Palackeho Üniversitesi Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmaya Duygu, Meryem, İpek, İvana, Rivera ve Pena (Sedef /Libero) ile çıktı. Maça fırtına gibi başlayan sultanlar, ilk sette sayı vermeden ard arda 5 sayı alarak rakibini mola ve oyuncu değişikliğine zorladı. Moladan sonra hücumda etkili olmaya başlayan Olomouc takımı ikinci teknik molaya kadar Bursa Büyükşehir Belediyespor’u zorlasa da Sultanlar seti 25 – 19 almaya bildi.

İkinci sette iki takımın başa baş mücadelesi ve oyuncuların istekli görüntüleri seyircileri coşturdu. Özellikle Sedef’in karşıladığı zor manşetler, Duygu’nun akıllı pasları İpek ve Meryem’in doğru tercihleri ile ikinci seti 25 – 16 almayı bilen sultanlar aynı zamanda seyircilerden büyük alkış aldı.

Kararlı oyununu 3. seti de 25 -13 alarak sürdüren Bursa Büyükşehir Belediyespor maçı 3-0 kazandı ve rövanş için büyük avantaj sağladı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X