Sultanlar Bursa’ya bıraktı 2-3

Avrupa zaferinin coşkusunu yaşayan Büyükşehir Belediyespor, 5/8 etabı ikinci maçında deplasmanda Beşiktaş’a 3-2 mağlup oldu. Seride üst tura çıkacak ekip Cengiz Göllü’de oynanacak maçta belli olacak.

Sultanlar Bursa’ya bıraktı 2-3

Voleybol Sultanlar Ligi’nde 5/8 etabında mücadele eden Büyükşehir Belediyespor, serinin ikinci maçında deplasmanda Beşiktaş’a 3-2 mağlup oldu ve seri 1-1’e geldi.

CEV Challenge Kupası’nda ikinci kez şampiyonluk sevinci yaşayan yeşil beyazlılar, Bursa’da 3-0 mağlup ettiği rakibiyle Akatlar Spor Salonu’nda karşı karşıya geldi. Karşılaşmanın ilk setini 25-22 kaybeden Bursa ekibi, rakibinin ikinci seti de 25-22 almasına engel olamadı.

SON MAÇ 25 NİSAN’DA

Üçüncü seti 25-23 almayı bilen Büyükşehir Belediyespor, dördüncü sette file önünde daha etkili gözüktü. Bu seti de 25-18 alan Bursa ekibi, tie-break setinde rakibinin 15-12’lik üstünlüğüne engel olamadı ve karşılaşmadan 3-2 mağlup ayrıldı. Bu sonuçla seride durum 1-1’e gelirken, 5.’lik maçı oynamaya hak kazanacak ekip 25 Nisan’da Bursa’da oynanacak karşılaşmada belli olacak.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X