Sultanlar final kapısında

Büyükşehir Belediyespor, CEV Challenge Kupası yarı final ilk maçında bugün TSİ 20.00’de Alman rakibi SSC Palmberg Schwerin önünde galibiyet arayacak.

Sultanlar final kapısında

CEVDET ALTINEL / ALMANYA

Vestel Venus Sultanlar Ligi’nde normal sezonu 5. sırada tamamlayan Büyükşehir Belediyespor, CEV Challenge Kupası yarı final ilk maçında buakşam Alman rakibi SSC Palmberg Schwerin karşısında rövanş için avantaj arayacak. Schwerin Arena’da TSİ 20.00’de başlayacak karşılaşmayı Slovenya’dan Boris Skudnik ile Yunanistan’dan Lemonia Moula hakem ikilisi yönetecek. Daha önce kazandığı bu kupada yarı finalde yine eşleştiği SSC Palmberg Schwerin takımını eleyerek adını finale yazdıran yeşil beyazlı smaçlar 2 Nisan’da Bursa’da oynanacak rövanş için avantaj elde etmeye çalışacak.

HEDEFİMİZ KAZANMAK

Yarı final ilk maçı için dün Almanya’ya giden Büyükşehir Belediyespor Voleybol Takımının başantrenörü Jan de Brandt, çok güçlü bir rakiple karşılaşacaklarını ifade etti. Brandt, “Turlar geçildikçe doğal olarak rakiplerin kaliteleri de artıyor. Almanya 1. Ligi’ni lider bitirdiler. 6 yabancıları var. Bu takımı Almanya milli takım antrenör ekibi çalıştırıyor. Almanya’nın en iyi gençleri onlarda. Son 3 maçlarının kasetlerini izledik. Bursa’ya iyi bir sonuçla dönmek istiyoruz” diye konuştu.

Dün İstanbul’dan uçakla Hamburg’a oradan da otobüsle maçın oynanacağı Schwerin’e geçen Büyükşehir Belediyespor rakibini yenerek Bursa’ya avantajlı skorla dönmek istiyor.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X